Jadi Ejen Dubook press

Nak jadi ejen DuBook? DuBook membuka peluang kepada sesiapa yang berminat menjana wang serta menjadi sebahagian daripada ra’yot DuBook. Daftar segera dan nikmati diskaun sehingga 50% untuk setiap pembelian. Tunggu apa lagi?

Kenapa perlu jadi ejen DuBook?

Setiap ejen akan mendapat diskaun 40% daripada harga buku jika membuat pembelian kurang daripada RM500 dalam setiap pembelian.

Diskaun sebanyak 50% pula akan diberikan jika ejen membuat pembelian melebihi RM500 dalam setiap pembelian.
Berbaloi ke tidak?

Poster, katalog, maklumat buku dan bahan pemasaran lain disediakan sepenuhnya oleh pihak DuBook. Kau cuma iklankan je. Mudah bukan?

Sokongan dan bantuan 24 jam oleh pihak DuBook Press. Jangan segan-segan pilu kerana Abang sedia membantu.

Ganjaran menarik akan diberikan kepada ejen dengan jualan tertinggi setiap bulan. Kalau setakat RM10, baik kau lupakan saja.

Setiap ejen akan mendapat Hak Penjualan Eksklusif untuk buku-buku terbaru terbitan DuBook Press. Orang lain tak pegang lagi, ejen dah pegang dulu. Panas dari kilang. Amacam?

Ejen DuBook adalah terhad dalam setiap negeri. Kenapa? Sebab Abang tak suka ejen Abang bertumbuk. Jadi, ejen terhad bagi mengelakkan persaingan sesama sendiri.

Statistik dubook

5380

Pelanggan berdaftar

9000

Tempahan atas talian

80K+

Buku terjual

25K+

Pengikut (Instagram)

Daftar sekarang untuk diskaun sehingga 50%!

Potongan sebanyak 40% untuk setiap buku bagi pembelian bawah RM500. Manakala, bagi pembelian melebihi RM500 kau layak menikmati diskaun sehingga 50%.

Koleksi Buku

Jadi Ejen Sekarang!

Hakcipta © 2018 – DuBook Press Sdn Bhd